Stuck with Kevin

Social Dance Lover

2009 – 畢業以來第一次渡海泳

可能想試下自己體能重ok, 又玩長跑又玩鐵人, 今次終於去左闊別十年既渡海泳
星期六三號風球, 本來下晏遊船河都要改期. 尋晚都有d擔心.
 
一起身天公造美, 藍天白雲, 涼風陣陣. 好野! 好得落水喇
見鬼(佬)多過見人
朝早七點係深水灣集合, 然後緣海邊行過去, 再游一百米去熨波洲出發, 再游番深水灣. 睇下相再講
地圖
呢個就係熨波洲個沙灘. 想像下係果度企四百幾人, 起步時好似游花市咁
開頭唸住向海洋公園d纜車游. 但其實落到水乜都睇唔到, 都係拍住旁邊d鬼佬
一路沖線!!

最後29分鐘完成. 大會時間未知, 觀乎現場應唔太差. 下次九,十月淺水灣鐵人, 十月吐露港2.2k渡泳灣再戰!!

廣告

13/07/2009 - Posted by | 體育

仍無迴響。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

w

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: